Loading...

Termopane in rate

Termopane in rate 2018-05-21T12:57:13+00:00

Acum ai optiunea sa iti achizitionezi termopane Salamander cu plata in rate! TermopaneSalamander.eu este locul unde cea mai noua tehnologie in materie de termopane se imbina perfect cu poezia locuintei tale! Gandite sa pastreze temperatura optima indiferent de anotimp, termopanele Salamander te ajuta sa economisesti lunar la facturile de utilitati.

Daca nu vrei sa afli ce inseamna condens, zgomote din afara, caldura, in plina vara si frig, pe timp de iarna, cheltuieli suplimentare, an de an, atunci solutia ta e chiar aici. Comanda termopanele mult visate cu plata in rate; cu economiile facute in urma platii utilitatilor poti achita ratele lunare fara efort.

6 rate fara dobanda cu Card Avantaj de la Credit Europe Bank

Aveti un Card Avantaj?

Profitati de ocazie, plata prin POS, fara dobanda, fara alte costuri sau acte suplimentare.

Plata in 12, 24 sau 36 de rate cu Optimo Card de la Credit Europe Bank

Aveti un card Optimo Card de la Credit Europe? Atunci e foarte simplu, avem plata prin POS, fara dobanda, fara alte costuri sau acte suplimentare.

Nu aveti inca Optimo Card? Lasati-ne datele dumneavoastra de contact in formularul de mai jos iar noi va ajutam cu emiterea cardului, fara adeverinte de venit si drumuri la angajator, 0 comision la emitere card si 0 comision de administrare.

Plata in rate fara dobanda cu orice card de credit Master Card.

In functie de banca emitenta a cardului dumneavoastra va oferim plata cu pana la 24 de rate, fara dobanda, prin POS.

Va rugam completati formularul de mai jos pentru mai multe informatii

    Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile acestui website cat si cu prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal conform politicii de confidentialitate .

    0770.149.829