Loading...
Despre noi 2018-05-21T12:38:41+00:00

ISTORIE SI TRADITIE

Solicita oferta

Originea și istoria SALAMANDER

 SALAMANDER este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de profile PVC pentru ferestre si usi. Istoria mărcii începe în 1917 cu achiziționarea de terenuri mari în Turkheim, Bavaria. În 1960 este începutul activităților din domeniul tehnicilor din PVC. In 1973 a început fabricarea și distribuția profilelor din PVC pentru ferestre și uși. Principalele motive pentru succesul mărcii comerciale sunt cele tipice ale designului SALAMANDER și ale ideilor inovatoare. SALAMANDER a trasat tendințele mondiale în dezvoltarea ulterioară a designului și tehnologiei în producția de ferestre din PVC, acumuland o experiență de peste 30 de ani în tehnologia prelucrării materialelor plastice. Garanția pentru calitatea și autenticitatea know-how-ului german este faptul că SALAMANDER își produce profilele numai și numai în Germania, orașul Turkheim (lângă München).

În timp ce ceilalți producători de profile din PVC pun accentul pe prețurile de piață “competitive”, SALAMANDER s-a concentrat pe creșterea gamei de profile de 4, 5 și 6 camere cu o lățime de instalare mai mare de 70 mm. Nu este nici o intamplare faptul că SALAMANDER oferă cel mai larg sistem cu 5 camere cu o lățime de construcție de 76 mm, iar sistemul de profile pentru clădirile pasive are cei mai buni parametri de izolare termică. Determinantă este este culoarea alb strălucitoare a profilului și suprafața perfectă obținută prin tehnologia dezvoltată de producătorul german. Aceasta este dovada faptului că firma SALAMANDER nu face nici un compromis în ce privește calitatea produselor sale.
ROMECO PARTNER SRL vă oferă servicii profesionale în domeniul închiderii si etanșării locuințelor și clădirilor de birouri. Indiferent dacă este vorba de ferestre, uși sau accesorii, vă putem oferi cea mai bună soluție pentru spațiul dumneavoastră. Întregul proces de proiectare, fabricare, livrare și instalare este realizat de compania noastră.

De ce ROMECO ?

De ce ROMECO ?
Calitate
Profilele SALAMANDER utilizate de compania noastră se disting prin calitatea germana recunoscută în întreaga lume.
Izolație excelentă
Ferestrele și profilele SALAMANDER ofera o izolație termica dubla (1,2-1.3 w/mpk ) si fonică de pana la 40 Db. Ușile și ferestrele sunt echipate cu mecanismele germane Roto, clasa A.
Instalare profesională
Instalarea ferestrelor și a ușilor din PVC se realizează prin ancorare (fără găurirea ferestrelor), nefiind afectată etanșeitatea acestora. Acest aspect tehnic garantează o viață îndelungată fără a necesita lucrări de reparație sau înlocuire.
Ai de unde alege
Gama de culori foarte variată se va potrivi cu orice interior și va satisface cele mai exigente gusturi.
Facilități de producție
Compania are o bază de producție echipată cu un set complet de mașini pentru fabricarea ușilor și ferestrelor din PVC și aluminiu.
Atitudinea față de client
Pentru noi, clientul este pe primul loc și ne străduim, nu numai să ne cladim afacerea în conformitate cu standardele înalte de calitate, ci și să ne familiarizăm cu dorințele și preferințele clienților noștri, respectând termenele convenite.
Menținerea termenelor limită
Știm cât de important este pentru dumneavoastră precizia și implementarea la timp a proiectelor.
Standardizare
Toate elementele încorporate în produsele firmei SALAMANDER-KOYCHEVI OOD îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate DIN și TÜV, precum și BSS și ISO.
Vremea
Garantăm durabilitatea Profilelor SALAMANDER. Acestea își vor păstra integritatea, funcționalitatea, aspectul strălucitor și suprafața netedă în timp și indiferent de condițiile meteorologice (variații de temperatură, soare, ploaie, vânt, zăpadă).

Parteneri de incredere

Solicita o oferta chiar ACUM!

 Solicita acum o oferta si primesti gratis plase de tantari!

    Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile acestui website cat si cu prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal conform politicii de confidentialitate .

    0770.149.829