Loading...
Accesorii 2018-05-21T12:54:05+00:00

ACCESORII DE CALITATE

Rulorutile aplicate din aluminiu sunt disponibile intr-o gama variata de culori, rolul lor este de a proteja fereastra si de a opri accesul luminii in incapere.

Pentru aceste ruloruri exista urmatoarele tipuri de casete: caseta in sistem SK 45 si caseta semirotunda SKP, caseta rotunda sistem SKO si SKO-P.

Rulourile suprapuse se monteaza atat la cladirile nou construite cat si la cele in proces de renovare. Atat casetele cat si rulourile sunt diponibile intr-o gama ampla de culori, ce se vor integra perfect cu designu-ul si cromatica cladirii.

Printre avantajele acestor rulouri putem enumera si termoizolatia si posibiliatea montarii unei plase de insecte.

Sistemul pentru rulori cu caseta tencuibila este intalnit in special la cladirile noi, dar se poate monta si pe cladirile deja existente.

Rulourile pot fi vopsite intr-o gama variata de culori, integrandu-se, astfel, perfect cu orice design al cladirii.

Actionarea ruloului poate fi manuala sau electrica cu ajutorul unui sistem de control. Si la aceste rulouri sunt disponibile plasele pentru insecte.

Plasa contra insectelor a devenit un accesoriu nelipsit la orice profil PVC. Rolul acestora este de a impiedica “musafirii mici” si nepoftiti sa va invadeze casa.

Sita plaselor contra insectelor este confectionata din fibra de carbon translucenta iar rama din aluminiu, ele sunt astfel rezistente in timp si ofera o aerisire corecta oricarei incaperi.

Romeco Partner Profesional comercializeaza urmatoarele tipuri de plase:

             -Plasa tip usa contra insectelor

            -Plasa fixa contra insectelor

            -Plasa mobila tip rulou contra insectelor

            -Plasa mobile in caseta ruloului contra insectelor

Si

Glafurile comercializate de Romeco Partner Profesional sunt din PVC,  cele interioare si aluminiu cele exterioare.

Pervazurile interioare din PVC au rol atat estetic cat si protector fata de perete. Ele sunt construite dintr-o placa de PVC cu o structura speciala, fiind astfel rezistenta in timp.

Gama de culori este una variata pentru a se incadra in orice design iar latimile sunt variate: 150 mm, 180 mm, 200mm, 220 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm.

Pervazurile exterioare sunt confectionate din aluminiu pentru a avea o rezistenta cat mai ridicata asupra fenomenelor naturale neprevazute. Pe langa rolul protector fata de zidarie si fatada locuintei si acestea au rol decorativ. Glafurile exterioare sunt prevazute cu o folie de protectie impotriva zgarieturilor si are latimi cuprinse intre 110 mm și 360 mm, grosimea este cuprinsa intre 1,3 mm și 2,6 mm.

Parteneri de incredere

Solicita Oferta

    Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile acestui website cat si cu prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal conform politicii de confidentialitate .

    0770.149.829